Bewegen is leven, Verandering is kracht – Het nieuwe boek van Sien Bleys uit Den Burg is verschenen

-PERSBERICHT-

Bewegen is leven, Verandering is kracht

Het nieuwe boek van Sien Bleys uit Den Burg is verschenen

Wat doe je als het dagelijkse leven plotseling tot stilstand komt? Het leven je dwingt tot vertragen, stil te staan en te verstillen… zet het juist dan niet alles in beweging? Het overkwam Sien Bleys (1979) toen bij haar in 2019 FNS (functionele neurologische stoornis) geconstateerd werd. Haar ervaringen verweeft ze in haar nieuwe boek Bewegen is leven, Verandering is kracht – Originele, diepgaande en sferische gedichten.
In deze prachtige, veelzijdige bundel vol originele, diepgaande en sferische gedichten binnen het overkoepelende thema van verandering, weet zij haar persoonlijke ervaringen en de wereld van de lezer bijzonder goed te combineren. Het is een boeiende, oprechte en mooie bundel geschreven over de veranderlijkheid en beweging van het leven die de diepte van de menselijke emoties verkent. Deze gedichtenbundel zal op vrijdag 12 april verschijnen en wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Bewegen is leven
Verandering is kracht
is een boeiende en veelzijdige bundel die u meeneemt doorheen gedichten en gedachten, die de diepte van de menselijke emoties verkent binnen het overkoepelende thema van verandering.
Sien Bleys weet haar persoonlijke ervaringen en de wereld van de lezer bijzonder goed te combineren. Haar taal is poëtisch en beeldend, waardoor elk gedicht een levendige wereld creëert die de verbeelding van de lezer prikkelt en uitdaagt; haar gedichten en gedachten vormen bewustzijn.
Een mooie en oprechte bundel geschreven over de veranderlijkheid en beweging van het leven!

Over de auteur
Sien Bleys (1979) is geboren in Antwerpen te België. Zij schrijft al vanaf haar jonge jeugdjaren. In 1999 is zij door haar opleiding als sociaal pedagogisch werker via Zwitserland op het mooie eiland Texel terecht gekomen en ze is er nooit meer weggegaan. Zij is moeder van twee prachtige kinderen.
Na het verschijnen van haar eerste bundel Dans door de Wind heeft zij op verschillende plaatsen haar gedichten voorgedragen, onder andere in Brugge (B) en Arendonk (B), maar ook op Texel was zij zichtbaar op het podium bij Theaterrestaurant De Toegift waar het ooit allemaal echt begon. Nadat bij haar in 2019 FNS werd geconstateerd is zij volledig afgekeurd en in de IVA terechtgekomen. Nu richt zij zich volledig op het schrijven en ze maakt daarnaast tekeningen en olieverfschilderijen.

Boekgegevens
Titel: Bewegen is leven, Verandering is kracht – Originele, diepgaande en sferische gedichten
Auteur: Sien Bleys
Verschijningsdatum: 12-04-2024
ISBN: 9789464890532
Prijs: €20,99, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 156

 

Reacties zijn gesloten.