FNS op Nieuwsuur

Gisteren besteedde Nieuwsuur aandacht aan FNS. Derk-Jan Bult kreeg FNS na een corona-vaccinatie.
De Vereniging voor Neurologie zegt hierover:
“Functioneel neurologische stoornissen komen heel veel voor in onze poliklinieken, niet alleen in coronatijden (…). We zien geen relatie met de prik.”

Kijk hier de uitzending van Nieuwsuur terug, het fragment over FNS start op 23:11.

Het verhaal van Derk-Jan Bult is ook te lezen in de Stentor: Een paar dagen na ‘de prik’ kan Derk Jan nauwelijks meer op zijn benen staan: ‘Hoe toevallig kan het zijn?’ | Binnenland | destentor.nl

 

Foto: De Stentor

2 reacties

  1. Hoe gaat het nu met de heer Bult? Zelf ben ik ook herstellende en hoop dat alle kwalen inmiddels weg zijn.
    Ik heb zelf ook 11 dagen na mijn vaccinatie fns gekregen en zit in hetzelfde schuitje. Zelf ben ik vanaf augustus (letterlijk) thuis en kan ik nog niet veel ondernemen. De waarschijnlijke redenen van trauma of onverwerkt verleden is niet de reden dat ik dit gekregen heb. Ik wilde serieus onderzoeken of dit het geval kom zijn en dat is inmiddels zeer onwaarschijnlijk. Wat er dus m.i. overblijft is dat het aan de vaccinatie MOET liggen. Op social media ben ik diverse mensen tegengekomen met dezelfde soort kwalen, sommige heftiger en soms wat minder heftig dan dat ik heb. Onze enige overkomst is dat we dit gekregen hebben binnen 2 weken na vaccinatie. Zijn hier al verdere onderzoeken naar gedaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.