Video over FNS

Veerle van Beek, studente aan de Amsterdamse School voor Hoge Kunsten, wilde graag een video maken over een maatschappelijk relevant onderwerp, en hoorde van haar moeder -die bedrijfsarts is- over FNS. Veerle nam contact met ons op en sprak met verschillende patiënten met FNS. Ze werd geraakt door hun verhalen en maakte naar aanleiding van de gesprekken een prachtige video over FNS. De danseres in de video heeft zelf geen FNS, maar uit via haar dans de gevoelens van de patiënten. De muziek is ingezongen door Veerle van Beek.

Klik hier voor de video.

Eén reactie

  1. Ik heb gisteren na zoektocht van 1,5 jaar de diagnose FNS gekregen. De danseres in het filmpje laat precies zien hoe ik me al voel. Wanhopig en moedeloos. Ziek en steeds verder achteruit. De ene na de andere klap krijg ik te verwerken. Mijn hele verhaal is veel te lang. Maar ik wil alleen zeggen Dank je wel!!! Ik hoop dat dit mss bij de danseres aankomt. Ze heeft mij geraakt. Maar ook de tekst van het nummer precies hoe ik me voel. Want aan het eind van het lied voelde ik de tranen over mijn wangen. Eindelijk duidelijkheid en een behandeling. Mijn artsen zijn daar nu druk mee bezig. Ik heb dit nummer naar mijn familie en vrienden gestuurd samen met de uitslag. Ze snappen het. Dat is onbetaalbaar!!! Nogmaals dank jullie wel☺️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.