Corona en FNS: geen extra risico

FNS is geen risicofactor voor het krijgen van complicaties bij Corona. Voor alle Nederlanders geldt: houdt de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Voor meer informatie, zie de site van het RIVM.

2 reacties

 1. Ursula Veldhuis

  Zijn er bij jullie meer gevallen met bekend die na corona fns hebben gekregen? Ik heb dat namelijk en vraag me af of het verband houdt met elkaar.. van mijn fysiotherapeut hoorde ik dat dit bij iemand anders ook zo was…

  • Bernadette FNS

   Beste Ursula,

   Er zijn inderdaad meer mensen die na corona FNS hebben gekregen. FNS kan ontstaan na hevige stress, maar ook na een infectie of andere ziekte, of na een ongeval. En soms kan FNS ook zomaar ontstaan, zonder duidelijk aanwijsbare reden.
   Heb ik daarmee je vraag beantwoord?

   Hartelijke groet,
   Bernadette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.