Beschermengeltjes voor Stichting FNS

Annemarieke is een patiënte met FNS. Zij heeft een functionele loopstoornis en functionele wegrakingen. Om geld in te zamelen voor Stichting FNS, maakt en verkoopt zij beschermengeltjes. De engeltjes kosten EUR 1,50 per stuk, waarvan de opbrengst van minimaal EUR 1,00 per engeltje wordt overgemaakt aan Stichting FNS. De overige EUR 0,50 wordt besteed aan materiaalkosten. Annemarieke heeft hiermee inmiddels al meer dan EUR 400 ingezameld voor Stichting FNS. Voor meer informatie over het verhaal van Annemarieke, klik hier.

Wil je de engeltjes bestellen en daarmee Stichting FNS steunen, stuur dan een mail aan communicatie@stichtingfns.nl, of koop ze bij de Wereldwinkel in Hilversum.

Voorbeeld van een beschermengeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.